Ziek geweest – pastoor Tilma

Beste parochianen,

Half november raakte ik buiten beeld. Het corona-virus had mij te pakken. Ik werd op een ochtend wakker met koorts en besloot mij te laten testen. Gelukkig kreeg ik de uitslag binnen een dag. Minder gelukkig was de uitslag: positief! Tijdens de weken die volgden was ik vooral erg moe. Ik heb enorm veel geslapen. De dagen na Kerstmis merkte ik dat ik weer meer energie kreeg. De afgelopen weken heb ik mijn werkzaamheden weer opgepakt.

Ik wil alle mensen bedanken die zich tijdens mijn ziek-zijn hebben ingezet om taken over te nemen. Ook wil ik iedereen bedanken die mij een kaartje of een ander berichtje heeft gestuurd. Dat deed me erg goed. Graag tot ziens!

Pastoor Tilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *