Over ons

Wij organiseren een keer per maand een kinderkerk voor groep 1 t/m 4 en ook een keer in de maand voor groep 5 t/m 8.  Wij willen op een speelse manier de kinderen laten kennis maken met het katholieke geloof. De bijeenkomsten zijn altijd na schooltijd, van  14.00 uur tot 15.15 uur. We gaan  met de kinderen naar de pastorie, waar we starten met een lied en een gebed. We laten de kinderen dan hun verhaal vertellen en daarna beginnen we met het programma.

We lezen altijd een verhaal voor en daar doen we de nodige activiteiten bij. Het programma past bij de tijd van het jaar, zoals carnaval, vasten, Pasen, Pinksteren, Sint Maarten en Kerstmis. Verder verzinnen we altijd wel een thema die past bij de leeftijd van de kinderen. Soms mogen  de kinderen ook meedoen in een viering, we gaan dit van te voren altijd goed voorbereiden met de kinderen. De laatste keer voor de grote vakantie hebben we als afsluiting een spelletjesmiddag buiten, of een speurtocht.

U kind mag altijd meedoen, of hij gedoopt is of niet, wij vragen geen geld voor de kinderkerk.

Wel is het handig als u uw kind opgeeft bij ons. Dat kan per telefoon: 072-5740952/0637359617, of per mail;  jmzuurbier@hetnet.nl

Groetjes Susan Buter en Gerda Zuurbier

Foto's

Contact

Uw kind opgeven kan via Gerda Zuurbier
 
Tel: 072-5740952 / 0637359617
E-mail: jmzuurbier@hetnet.nl