Virgiel, Winterfair groot succes

Jongeren van Sanctus Virgilius stonden op toerbeurt tijdens het winterfairweekend in de kerk.

Ook de Heerhugowaardse Amateur kunstenaars (HAK) hadden door de hele kerk een expositie.

Veel mensen genoten van de meest uitlopende kunstwerken op de expositie. Achter in de kerk was er koffie en de overheerlijke kruidkoek ( Ans Rendering) te koop.

De jongeren vertelde over Virgiel, over hun bier en op een beamer kwamen verschillende filmpjes langs van deze jongeren.

Op zondag was er nog een kort optreden van een goedlachs meisje op gitaar. Zij zong op verschillende locaties, maar in de kerk kwam zij het allerbeste tot zijn recht, mede natuurlijk dankzij de akoestiek. Wel stoer van haar om solo liedjes ten gehore te brengen. Ze deed het echt goed.  Mede door het prachtige weer was er doorlopend belangstelling.

 

Presentatie

Op de maandagavond heeft Vrigiel een presentatie gepresenteerd voor de drie culturele clubs: Het jongeheerenconvent, de Culturele club en Humelus Lupulus. zij lieten zien en vertelde wat Virgiel was, waarvoor ze staan en wat ze allemaal doen en gedaan hebben.

Het was een prima presentatie.

Na afloop werd er flink ingetekend voor het Virgilius bier. Dat was een mooie opsteker. De volgende avond zijn de orders bij iedereen thuis bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *