BUVAD Update

Hallo dorpsgenoten,
Weer even een berichtje van ons, Jongeren voor BUVAD. We zijn nog steeds druk bezig met de voorbereiding van onze reis. Zo zal aankomende advent periode in de parochies van de vijfhoek (Waarland, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, ’t Kruis en onze parochie) ons project centraal staan. Zondag 8 december a.s. zal er in de kerkviering iets verteld worden over ons project. Ook na de viering is er de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen over het project. Tevens staat achter in onze Allerheiligst Hart van Jezuskerk een wereldbol. De wereldbol symboliseert ons avontuur en door een bijdrage in de wereldbol te doen kunt u ons project ondersteunen.
Vanaf 9 december 2019 zal er ook een lege flessen inzamelactie gehouden worden op de Sint Joseph school. De basisschoolkinderen hebben op 27 november jl. meer informatie hierover gekregen. Mocht u nog lege flessen hebben, kunt u deze vanaf 9 december 2019 in de container die op het schoolplein staat doen. De container zal van 9 december 2019 tot 10 januari 2020 op het schoolplein staan.
Met de winterfair is in de kerk het Virgilius bier ‘Afrika editie’ met veel plezier en succes verkocht. De voorraad gaat erg hard. Er zijn momenteel nog ongeveer 200 flessen beschikbaar. Dus mocht u nog een fles van deze speciale editie willen hebben, kunt u deze via www.virgiliusbier.nl bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *