Interview met Anna Ursem – Anna Bedankt!

Jongeren zijn het fundament van onze Heilig Hart kerk, en meteen ook van de toekomst! Anna’s rol hierin was fantastisch de afgelopen 3 jaar, samenwerking met Sanctus Viriglius, begeleiding van het Kinderkoor, kerstviering en in veel mooie nieuwe projecten heeft ze een bepalende rol gehad. Echter gaat ze na 3 mooie jaren een stapje terug doen, maar gelukkig sluit ze een mooi project in de toekomst niet uit.

In het interview doen we een terugblik op haar mooie succes, met als hoogtepunt het maken van Hartstocht. Anna werd gedreven door jongeren en muziek in de mix!

Ze verteld over de kinderen van de Sint Josef school en hun intresse in de verhalen van de kerk, er is een nieuwe wereld om te ontdekken.

Voor Anna waren vooral het zingen in de kerk en de communie en vormsel projecten dingen waarvan zij genoot in haar jeugd.

Jeugd in de kerk is onze trots en het fundament van de toekomst, aldus Anna en Pastoor Tilma. Samen met de ouderen werken aan verandering om het voor iedereen aantrekkelijk te houden.

Anna bedankt voor alles!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *