Een nieuw seizoen voor Virgiel gaat beginnen

Een korte terugblik op het afgelopen seizoen:
* Inspirerende thema avonden met uitlopende onderwerpen.
* Zingen o.l.v. Anna Ursem.
* Betrokken op de parochiegemeenschap en natuurlijk ook op de tweede
kerstdagviering.
* Een eigen bier op de markt gezet: Virgilius blond ‘het bier om te delen’.
Met de opbrengsten van dit bier hopen we onze doelen te
verwezenlijken.
* Op het H.Hartfeest 09 juni j.l. is ook het Vrigilius bier ingezegend door
priester Matthieu Wagemaker.
* Een deel van de groep heeft een stuk van de pelgrimsroute gelopen naar
Santiago de Compostella. Vanaf een Frans bergdorpje de Pyreneeën
overgetrokken en elke dag zo verder Spanje in. Twee van ons: Gijs en
Lourens hebben nog een maand langer gelopen en hebben Santiago de
Compostella bereikt.

Virgilius blond ‘het bier om te delen’ is weer volop verkrijgbaar !

De eerste batch van 1.000 liter was heel snel binnen een maand uitverkocht.
Pas halverwege augustus was eindelijk de volgende batch gereed en is nu weer beschikbaar.

Het Virgilius blond is een echt product uit De Noord op initiatief van de jongerengroep Sanctus Virgilius. Het etiket is door de jongeren zelf ontworpen en onze kerk staat prominent op het etiket. Ook de marketing heeft het goed opgepakt. Zie ook de website www.Virgiliusbier.nl of bezoek ons op Facebook en zie onze Virgilius promotiefilmpjes en foto’s wat zeker een glimlach zal ontlokken.

Een grote fles Virgilius Blond ‘het bier om te delen’  van 75 cl kost €. 7,50 per fles. Een doos van 6 flessen kost €. 45,00 en dan brengen we het bij u thuis.

Het Virgilius blond is een gezellig bier om samen te drinken maar ook een prachtig origineel persoonlijk cadeautje als u ergens op visite gaat. Een echt Noordender product met de kerk als blikvanger. Een cadeau die ze niet direct vergeten zijn en ook de gulle gever niet.

Eind september krijgt het Virgilius blond er een zusje  bij: Virgilius winterbier. ‘Een bockbier om samen te delen’, wanneer de dagen guurder worden en het weer sneller donker wordt.    

Virgilius Bier is ook verkrijgbaar bij Bakkum’s boetje en Dagmarkt Groen.
Het Virgilius blond staat ook op de bierkaart van de Ierse Pub in Oude Niedorp.

Zie ook www.virgiliusbier.nl.

 

Discover WERELDJONGERENDAGEN PANAMA 14 – 28 JANUARI 2019.

Een heel bijzondere reis, het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld  komen samen en ontmoet je hier ook. Het is een ontmoeting met jongeren van over de hele wereld. Op de Camino hebben enkele dit al kunnen ervaren, de ontmoetingen met jongeren van over de hele wereld. Dit is echt een aanrader!

Paus Franciscus nodigt jongeren uit de hele wereld uit om samen te komen in Panama.

Iedereen tussen 18 – 30 jaar, gelovig of ongelovig, is van harte welkom om met de Nederlandse reis  ‘Discover your identity’ mee naar Panama te gaan en de WJD te beleven.Er komen twee voorbereidingsmomenten op de reis naar Panama. Je kunt je inschrijven voor streams o.a. leiderschap, onderwijs, medische zorg en ethiek, theologie.

Panama, een tropisch land, vooral bekend van het  Panamakanaal dat de doorsteek mogelijk maakt tussen de Atlantische en Grote Oceaan. Een land bijna twee keer zo groot als Nederland met slechts 3,5 miljoen mensen.  Het land heeft een prachtige natuur en bijzonder gastvrije mensen. Januari is de beste periode om naar Panama te gaan. Het is aangenaam weer en droog seizoen.

Het belooft een onvergetelijke geloofs- en  levenservaring te worden. Onderzoek voor jezelf wat je mogelijkheden zijn om mee te kunnen.
Een hele gave kans, net als de Camino en Rome, waar een groot deel van de Virgiel groep ook een onwijs mooie herinnering aan heeft overgehouden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *