NIEUWS VAN JONGERENGROEP SANCTUSE VIRGILIUS

Woensdag 19 september was weer de eerste officiële Virgielavond na de zomerstop! Bij deze start van het tweede seizoen mochten we vier nieuwe leden verwelkomen: Maikel Brouwer, Bas Haisma, Ronald Dekker en Jocelyn Berkhout.

Deze avond stond in het thema van de Wereldjongerendagen in Panama. Matthijs Jansen van het Bisdom Haarlem gaf een mooie presentatie over de reis naar Panama. Deze reis zal plaatsvinden van 14 tot 28 januari met als thema: ‘Zie de dienstmaagd des Heren, mij geschiede naar Uw woord’.

Zes leden van het Sanctus Virgilius zullen deelnemen aan de tweeweekse reis samen met andere jongeren van het Bisdom Haarlem.

Ook kwam de nieuwe pastoor van onze parochie aan het eind van de avond langs. Hij was razend benieuwd naar ons Virgilius Bier en dit hebben we deze avond ook met hem gedeeld. Hij vond het heerlijk!

Virgilius Bier ‘Hét bier om te delen!’

Wist u dat ons Virgilius Bier weer te koop is? Het bier heeft een sprankelend vernieuwd etiket en een stevigere schuimlaag. Het verfrissende bier is te bestellen via de website www.virgiliusbier.nl of bij een van de leden. U kunt ons ook volgen op Facebook voor het laatste nieuws!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *