Tijdelijke werkonderbreking diaken Hans Bruin

Beste mensen,

De afgelopen periode heeft mijn gezin en familie vreugde en verdriet gebracht. Zo werd allereerst onze eerste kleinzoon Lenny geboren op 30 september, wat op 8 november jl. werd overschaduwd door het plotselinge overlijden van mijn lieve zus Els. We proberen dit verlies een plek te geven, maar dat vergt tijd.

Ook zijn er in mijn gezin ontwikkelingen. Zo hopen wij zeer binnenkort ons tweede kleinkind te mogen begroeten en gaan de komende vijf maanden drie van onze vier kinderen verhuizen. Gelukkig doen ze dit niet allemaal tegelijk, maar het vraagt extra aandacht van ons als ouders.

Dit alles bij elkaar opgeteld, heb ik pastoor Tilma gevraagd mij de ruimte te geven, om extra aandacht te geven aan mijn gezin. Hierdoor zal ik tot en met april a.s. mijn diaconale taken neerleggen. Het pastorale team, ondersteund door de assistentie van pater G. Remmers, zal in deze periode taken van mij overnemen.

Ik hoop op uw begrip. Voor vragen kunt u altijd terecht bij pastoor Tilma.

Hartelijke groet,

Diaken Hans Bruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *