Hoe staat het met de groepen richting Santiago de Compostela ?

gewoon bijzonder de camino op

maandag 28 juni – maandag 05 juli  2021.

Na het feest van Pasen kwamen  we met de groep ‘Gewoon bijzonder de camino op’  bij elkaar. We zaten in een grote kring voor in de kerk. De enige plek die nog vrij was. In de ruimtes van de pastorie was de vormsel jongeren actief.  Het was niet ideaal om voor in de kerk – ruim van elkaar – een programma te doen maar we waren blij om elkaar (weer) eens te ontmoeten. Het was wel koud maar we werden verrast met een onverwachte gastoptreden van Marleen en Iris die voor ons a Capella het Ave Maria en Panis Ancelicus voor ons zongen. Dit zorgde wel voor die warmte. Het was echt mooi. De groep gaf aan toch wat vaker elkaar te willen ontmoeten. Maar bij elkaar te komen in de pastorie blijft lastig. Het initiatief is genomen om samen wat vaker te wandelen om elkaar beter te leren kennen. Dat hoeft niet met de hele groep vanzelf dat kan ook met enkele mensen.

Op zaterdag 01 mei wordt er een tocht georganiseerd en op zaterdag Zaterdag 08 mei om 09.00 uur verzamelen we bij de kerk dan gaan we ook gezamenlijk op pad.

 

De groepen die staan genoteerd voor Santiago.

  • 15 – 22 mei 2021 groep ‘de Pelgrims’. (deze is verplaatst naar volgend jaar mei 2022)
  • 31 mei -07 juni 2021 groep ‘Jong van Geest op oude paden’. Zij hebben hun reis versteld naar 22-29 september 2021. Inmiddels zijn de tickets doorgeboekt.
  • 28 juni – 05 juli groep ‘gewoon bijzonder de Camino op’. eze staat nog gewoon op de rol en we hebben er hoop in dat dit gaat lukken nu de vaccinatiegoed op gang begint te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *