Groep ‘Gewoon bijzonder op de Camino’ naar Santiago de Compostella !

Van vrijdag 12 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 gaat de nieuwe groep vanuit onze parochie een stuk van de Camino lopen richting Santiago de Compostella.

We zijn nu eenmaal bij elkaar gekomen om allerlei informatie uit te wisselen. Wilma en Linda hebben hun uitrusting getoond en toegelicht. Wat nemen we (niet) mee. Natuurlijk hebben we hebben we ook een lied gezongen want we vertrekken natuurlijk niet met lege handen.

De vliegtickets was nog wel even een dingetje. Vanaf Schiphol met de KLM werd wel heel erg duur. Gelukkig lukte het in onze prijsklasse wel met Transavia maar dan vanaf luchthaven Rotterdam.

We landen in de middag in Bilbao en dan moeten we nog een hele reis maken. Eerst met de bus naar San Sebastian, dan met een tram de grens over naar Hendaije Frankrijk en vervolgens met de trein naar Byonne. Hopelijk weten we ook nog het bergboemeltje naar Saint Jean Pied de Port te halen.

Ons uiteindelijke doel van deze dag. Waar we zullen overnachten. In ieder geval  zodra we landen in Bilbao begint het avontuur van pelgrimeren, dat is wel zeker.

Voor ons vertrek naar Santiago zullen we nog de Pelgrimszegen ontvangen.

Deze krijgen we op de 1e pinksterdag 31 mei in de viering van 10.00 uur.

De pelgrimszegen zullen we ontvangen van Pater Jan Molenaar.

  • Volgende bijeenkomst is dinsdag 03 maart 19.30 uur in de Mariazaal van de pastorie.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Maar compleet is compleet. De groep kan om praktische redenen niet groter dan ons maximum.  Dus wil je nog mee meld je snel aan.

Voor meer informatie mail naar: gerrie.groot@gkz.nl of bel: 06-54978278.

¡Buen Camino!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *