DEO VACARE Nieuws

Onze mannengroep zijn dit seizoen nog twee keer bij elkaar gekomen in het najaar daarna lukte het gewoon niet meer door de beperkte maatregelen veroorzaakt door Covid 19 oftewel het corona virus. Dat vinden we jammer dat we elkaar nu al een poos niet meer kunnen ontmoeten; niet meer samen een half uurtje zingen onder leiding van Anneke Breukel en het mooie jaarprogramma met uiteenlopende onderwerpen.

In de veertig dagentijd hadden we elke woensdagavond een stilteviering.

Een dag afsluiting doordat we niet mogen zingen met de groep is dit ook stilgevallen.

We vinden het prachtig dat het toch doorgang blijft vinden op initiatief van pastoor Tilma.

De pastoor zingt samen met Anneke Breukel. Beiden zingen erg mooi. Het is een genot om hier naar te luisteren. Wij hadden ook altijd een lezing die wisselend door een lid van ons werd uitgesproken met daarna een korte persoonlijke reflectie op de lezing.

Ook nu komt dit laatste terug en zijn jonge mensen gevraagd voor de lezing en hun persoonlijke reflectie daarop. Misschien is dit stukje een aanleiding om ook op woensdag de dagafsluiting bij te wonen. Het begint om 19.30 uur en de tijdsduur is ongeveer twintig minuten. Het is elke woensdag tot aan Pasen.

De dag afsluiting ook livestream
Iedere woensdagavond tot aan Pasen wordt het ook uitgezonden in een livestream wat vanuit de kerk verzorgd word. U kunt de livestream bekijken door naar de website WWW.heilighartdenoord.nl te gaan en u hoeft alleen maar op de rode button te klikken om het te volgen.
Ook kunt u het boekje van de dag afsluitingen/gebedsvieringen downloaden door op de link Boekje dagafsluiting 2021 te klikken op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *