Virgiel

De eerste bijeenkomst is op woensdag 18 september 2019.

19.30 uur    Openingsrituelen, mededelingen van bestuur en presentatie jaarprogramma, zingen.
20.00 uur    koffie/thee
20.15 uur    Thema onderwerp

Gast: Marijke Helwegen

Onderwerp : ” ik worstel en kom boven “
het is het verhaal van Marijke Helwegen over haar worsteling om iets te vinden qua werk en zingeving waar zij goed in is en te leren om te vertrouwen dat Jezus je altijd zal helpen als dat nodig is.

AFRIKA
Een deel  van de leden maken ook onderdeel uit van het Afrika project. Wil je je daarbij aansluiten dan kan dit. Meld je aan bij Virgieler Jolinda Zuurbier (06-57261832).
De  nieuwe batch Virgilius blond ‘het bier om te delen’ wordt een speciale Afrika editie.

Van vrijdag 24 april tot zondag 3 mei 2020 gaan de deelnemers aan het Afrikaproject 10 dagen naar het land Oeganda in Afrika. Tijdens deze 10 dagen zullen zij zich inzetten bij het helpen met bouwen van watertanks, sanitair- en dorpsgebouwen. De fundering hiervan bestaat uit plastic flessen. Het project komt vanuit de IBO-nederland en wordt geleidt door Stephen, een Oegandees.

Het is de bedoeling dat wij daar in die plaats aan de slag gaan om van elkaar te leren. Een band op te bouwen en zo met elkaar levensvreugde kunnen delen.


Kroegentocht
Op zondag 27 oktober wordt er een kroegentocht gehouden.  Je kunt je opgeven in groepjes tussen de 5-10 personen. Opgave bij Roos Groot. Email: roos.groot@hotmail.com

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *