Nieuws van Virgiel

Wandelen naar het putje van Heiloo
Op zaterdag 13 februari gaan de jongeren van Sanctus Virgilius wandelen naar Heiloo.
Een mini pelgrimstocht dus naar het Putje van Heiloo. 😄
Om 09:00 wordt er gestart vanaf onze Heilig Hart Kerk en brengt ons te voet langs verschillende stempel locaties onderweg. Het is een wandeling van ongeveer 20 kilometer.
Iedereen krijgt een Santus Virgilius paspoort waar in gestempeld zal worden.
Er wordt uiteraard niet gelopen in een groep en er wordt onderling voldoende afstand van elkaar gehouden.

Begin Februari zal iedereen meer informatie krijgen over wat tips, eten, drinken, vervoer enzovoorts maar ga ervoor nu vanuit dat je op zaterdag13 februari van 9:00 tot ruim 14:00 van huis zult zijn.

De Virgiel avond van 20 Januari en 17 Februari in de pastorie zullen geen doorgang kunnen vinden.

Het Virgilius blond & Tripel ‘het bier om te delen’ is goed gelopen.

Daar zijn we heel blij mee. We hebben veel Virgilius blond en Virgilius tripel mogen verkopen het afgelopen jaar. Vooral de maand december was gewoon druk. Ook is ons ‘bier om te delen’ in verschillende kerstpakketten gegaan.  Samen met een flyer van ons bier wordt het verhaal er achter ook duidelijk. De bestellingen probeerden we vaak binnen 24 uur af te leveren. De voorraden zijn minimaal!  Op de vaste adressen is het Virgilius blond en Virgilius tripel natuurlijk steeds leverbaar.

BOTTELEN BLOND & TRIPEL 

De brouwdata zijn voor Blond en Tripel ook weer vastgelegd. Verschillende Virgielers worden weer ingezet voor het bottelen. Er wordt begin Februari een personele planning gemaakt  voor het bottelen.

Virgilius blond is ook verkrijgbaar bij de Dagmarkt, Borst Streekwinkeltje en Bakkum’s Boetje.

ZOMER 2021
Wie heeft er al zin in? De zomer van de liefde waarin hopelijk weer een hoop leuke dingen mogelijk zullen zijn. Zo willen wij ook de volgeplande agenda’s voor zijn en bij jullie allemaal peilen of er gegadigden zijn voor een week wandelen op de camino. Dit zal zijn op een nog nader te bepalen week in Augustus 2021.  Dus meld je bij het bestuur zodat we een inventarisatie kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *