Nieuws van de vormsel werkgroep

Ondanks de coronatijd zijn er bijna elke avond wel activiteiten in onze kerk.

Dit is mooi. Iedereen probeert het sociale leven zo goed als mogelijk doorgang te laten vinden. Hoe beperkt en behelpen het soms ook is.

Vorige week was projectavond 4 voor vormelingen en vormselbegeleiders. Normaal vind dit plaats op de woensdagavond. Maar net als de vorige keren is het opgesplitst in twee avonden. Een gedeelte van de groep op woensdag en de andere helft van de groep op donderdag.

‘het ging goed!’, vertelde een werkgroep lid. ‘We maken er van wat we er van kunnen maken door Corona’. Het is veel werk doordat alles anders is dan we hebben voorbereid. Maar dit geeft niet als de brugklassers elkaar maar ontmoeten, diepgang en plezier hebben samen met hun vormselbegeleiders. De vormselbegeleiders bleven nog even samen napraten in de grote zaal van de pastorie en zagen op beiden avonden wisselende resultaten op de TV van de voetbalclubs die in Europa moesten acteren.

Ook projectavond 5 , de eerste in het nieuwe jaar 2021 zal ook gesplitst plaatsvinden op woensdag 13 en donderdag 14 januari 2021.

Romereis van 1-5 mei 2021.

Voor de vormselbegeleiders van dit nieuwe seizoen en van afgelopen seizoen wordt er een vijf daagse Romereis georganiseerd. Deze zal plaats vinden van 01 mei tot en met 05 mei 2021.

Pastoor Tilma is onze geestelijke leidsman op de reis

De animo is groot. Op dit moment zijn er 35 deelnemers. In het nieuwe jaar hopen we bij elkaar te kunnen komen voor de voorbereidingsavonden voor de Romereis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *