Lieve Virgilianen,

Het is helaas alweer een tijdje terug dat we bij elkaar konden zijn. Via deze weg een update over wat we de komende tijd zullen organiseren zodat we ons toch nog op een manier verbonden kunnen voelen als groep.

Er is een hoop gebeurd in de afgelopen tijd, daar eerst nog een korte update over.

De RABO club actie was een fantastisch succes voor ons! We hebben met elkaar in totaal 522.09 euro bij elkaar gestemd. Het is een topprestatie vinden we en hopen dat we het bedrag zo snel mogelijk aan onze avonden kunnen gaan spenderen. We willen iedereen bedanken , ouders en alle andere mensen die op ons gestemd hebben waardoor we nu dit mooie bedrag hebben gekregen.

De mens wikt, maar God beschikt (= de mensen maken allerlei plannen, maar het is niet aan hen of dat ook gebeurt)Er stonden een aantal mooie Virgiel momenten in de planning die helaas door de situatie niet door hebben kunnen gaan. Allereerst natuurlijk onze maandelijkse bijeenkomst in Oktober waar onze eigen Ian Commandeur onze spreker zou zijn. We verwachten dat we deze specifieke avond uiteindelijk pas in Januari zullen gaan houden. Daarnaast waren de plannen om een kloosterweekendje naar de Kaag te gaan en om in een filmhuis naar een bijzondere film te gaan die met een Edison genomineerd is. Helaas moesten we steeds wachten met een datum te prikken met jullie, omdat het vooruitzicht in Nederland er niet per se rooskleuriger op werd. Deze plannen zijn ook weer terug op de plank en zullen zo snel als mogelijk gewoon gaan plaatsvinden.

De plannen die wél doorkunnen gaan zijn als volgt! 

Op Woensdag 18 November gaan we een online pub quiz doen, meer informatie hierover komt volgende week maar houd de 3e woensdagavond lekker vrij voor een nieuw type Virgiel avond. Wij zorgen dat de juiste attributen bij jullie thuis komen om het een ontzettend gezellige avond van te maken 😉

In December willen we voor Virgiel een online Bingo met pastoor houden, om vervolgens in Januari een online bingo voor het hele dorp te organiseren. Dit idee gaan we nog verder uitwerken. De online Bingo in december voor Virgilianen is alvast een goede generale.

We hopen er een groot succes van te kunnen maken, dan kunnen we wederom op afstand iets doen voor onze mooie parochie. ❤️

Virgilius ‘het bier om te delen

De bierverkoop gaat bijna als vanzelf met nu ook winkels in Zuid-Holland die ons in de schappen willen hebben (Thanks Lou voor het langsbrengen). Na een tijd de nodige marketing gedaan te hebben voor de verkoop hebben we nu een mooie buffer opgebouwd zodat we op een gezonde wijze de avonden en projecten van Virgiel kunnen bekostigen. In Februari gaat er weer 1000 liter gemaakt worden van ons Blondje 😍 Dit betekend dat we op 6 April 2021weer kunnen gaan bottelen, dus wie zin heeft kan het alvast in zijn agenda zetten!

We hopen binnenkort 1.000 euro verdiend te hebben die we schenken aan de kerk om de kosten van de corona maatregelen enigszins te verlichten.

Verder wil onze nieuwe priorin met iedereen van onze groep een wandeling maken. Iedereen kan een datum kiezen (helaas maar 1 persoon tegelijk vanwege de corona beperkingen). via deze datumprikker link: https://datumprikker.nl/pgxugbr4yn5788th

Ik kom naar jou toe en loop graag een rondje van jouw keuze . De echte fanaten wandelaars die de Santiago de Compostella hebben gelopen moeten wel een beetje om onze priorin denken. ‘Het zit nog niet in mijn benen dus denk een beetje om me haha’ zo schreef ze op de uitnodiging.

Af en toe wordt er binnen het bestuur geopperd om weer een stuk van Santiago de Compostela te wandelen, waar de groep in de zomer van 2018 zijn geëindigd.   Het zou wel leuk zijn om dit te organiseren voor iedereen die mee wil wandelen. Als je er in 2018 niet bij bent geweest maakt natuurlijk niet uit. Iedereen kan zich aansluiten.

Tot zover de November update, tot de 18e! op de online pop quiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *