Lieve Noordenders,

Het is nu 5 jaar geleden dat ik op vakantie in Spanje in onze huurauto van achteren ben aangereden. Mijn leven staat sinds dat ongeluk volledig op z’n kop. Ik ben constant moe, heb dagelijks hoofdpijn, suizende oren, mijn lichaam is altijd gespannen en ik ben overgevoelig voor licht en geluid. Diagnose: whiplash/post commotioneel syndroom oftewel aanhoudende klachten na een hersenschudding. Mijn werk als verpleegkundige kan ik niet meer uitvoeren en ik heb een zeer beperkt sociaal leven.

Maar toen hoorde ik van een nieuwe behandeling in Utah, Amerika. Zij bieden een behandeling specifiek voor mijn klachten! Ik ben hier afgelopen mei een crowdfunding voor gestart en dit was een onwaarschijnlijk succes! Ik ben overspoeld met lieve berichten, mooie woorden en heel veel donaties! Binnen 5 dagen had bedrag bijeen. Zo ontzettend blij en dankbaar daarvoor!

Onder de donateurs waren veel Noordenders en via dit bericht wil ik jullie allemaal, ook namens mijn vriend Joost, ontzettend bedanken! Ik heb me, door mijn klachten, al 5 jaar niet echt meer laten zien in de Noord maar dat er zo massaal gereageerd werd op mijn oproep was hartverwarmend. Er werden zelfs enveloppen met geld bij m’n moeder door de brievenbus gedaan, zo lief! Waar een klein dorp groot in kan zijn, in 1 woord fantastisch!

Voor het hele verhaal zie de website:

https://www.geef.nl/nl/actie/linda-naar-utah

Donderdag 19 september vlieg ik samen met Joost naar Salt Lake City en maandag 23 september begint mijn behandelweek. Ik zal voor, tijdens en na deze week al mijn energie nodig hebben dus ontzettend lief als je een berichtje wilt sturen maar ik zal (voorlopig) niet kunnen reageren. Ik hoop op begrip daarvoor.

Nogmaals ontzettend bedankt en ik laat, zodra dat lukt, wat van me horen na terugkomst.

Veel liefs Linda Koopman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *