Koop en deel uw Virgilius bier!

Misschien heeft u al eens eerder iets gelezen over de groep Sanctus Virgilius, een groep jongeren die zich vanuit de kerk bezighoudt met betekenisvolle maatschappelijke activiteiten. Wij organiseren maandelijks thema-avonden waarbij wij maatschappelijke punten – zoals bijvoorbeeld abortus, euthanasie en voltooid leven – ter discussie brengen of gasten laten spreken die een aangrijpend verhaal met zich meedragen en hun opgedane levenslessen met de jongeren willen delen.

Nu zijn wij, van Sanctus Virgilius, gestart met het brouwen van ons eigen bier. Met de verkoop van Virgilius Bier willen wij ervoor zorgen dat wij Sanctus Virgilius kunnen blijven voortzetten. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan: gastsprekers, excursies, maatschappelijke projecten en nog veel meer levens-verrijkende ervaringen!

HOE KAN IK VIRGILIUS ‘HET BIER OM TE DELEN ‘ KOPEN EN WAT KOST HET ?

Tot nu toe verwijzen we steeds naar onze website : www.virgiliusbier.nl  waar men via een eenvoudig formulier het bier kan bestellen en betalen.

Het Virgilius bier is een blond smakelijk toegankelijk biertje en wordt verkocht in grote flessen van 0,75 cl.  Dus een grote fles en daarom noemen we het ‘bier om te delen’. dus een fles met vier glazen er om heen. (bij voorkeur een soort Palm bierglas). Dat is echt delen en verhoogd de gezelligheid!

Een fles kost €. 7,50 en als u zes stuks besteld (zoveel zit er in een doos) kost het €. 45,00 en dan brengen we het bij u thuis.

Het is ook een leuk origineel presentje om mee te nemen als u ergens op visite gaat.
Een echt cadeau uit ons dorp en dat staat ook duidelijk op het etiket waar de H. Hartkerk op afgebeeld is. En… door de aankoop van een fles (sen) Virgilius bier ondersteunt u het jongerenwerk in onze parochie.

Als u vragen hebt belt u dan onze meesterbrouwer Toine Stoop : 06-36 31 45 40.

Het rekeningnummer om het geld over te maken voor het Virgiliusbier is:
Rabobank rekeningnummer  is NL 15 RABO 0114302936 t.n.v. vormselproject


Virgilius bier wordt ingezegend op het H .Hartfeest vrijdag 08 juni.

Het Virgilius bier ‘om te delen’ zal worden ingezegend op vrijdagavond 08 juni op het eind van de viering van 19.30 uur. Komt u ook. Na afloop  wordt het H. Hartfeest in het dorpshuis voortgezet en is er gelegenheid om het Sanctus Virgilius bier te proeven en natuurlijk kunt u het ook kopen.

Zie ook www.virgiliusbier.nl.

 

Zaterdag 16 juni 2018 25 jarig priesterfeest uitnodiging.

Zaterdag 16 juni 2018 zijn wij uitgenodigd op het 25 jarig priesterfeest van Matthieu Wagemaker.
Waar: in de Abdij van Egmond.
De Hoogmis is om 10.30 uur na afloop is er een gezellig tuinfeest enz.

 

30 juni t/m 07 juli 2018 op reis.

Zaterdag 30 juni vliegen we met de KLM om  09.15 uur naar Bilbao Spanje. Vandaar gaan we met de bus naar San Sebastiaan, vervolgens met de trein de grens over om uiteindelijk in het Franse bergdorpje Saint-Jean – Pied-de -Port aan te komen. De volgende dag begint onze voetreis.

Vrijdag 06 juli is het goed rusten in San Sebastiaan en  Zaterdag 07 juli om 19.30 uur vliegen we vanaf Bilbao weer terug naar Nederland.

Jonge voeten, oude paden
Even bezinnen op waar ik sta ! in een enerverende voettocht naar Santiago de Compostela.

 

Hartelijke groet,

Jongerenvereniging Sanctus Virgilius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *