Groot onderhoud kerk en pastorie

In vorige edities van Contact heeft u kunnen lezen over groot onderhoud aan kerk en pastorie. Na de bouwvak zal dit zijn beslag krijgen. De voorbereidingen voor het dak, leien en goten zal al eerder gebeuren. We houden u op de hoogte zodra de werkzaamheden een aanvang zullen nemen.

Elektriciteit op kerkhof en naar Caminopaadje
Telkens als er stroom nodig is op het kerkhof is dat een kwestie van verschillende snoeren uitrollen. Kunnen we daar geen vast elektriciteit heen maken? Was dan de repeterende vraag dan meer dan dat het ook echt prioriteit kreeg.

Vorig weekend zijn de stroomaansluitingen op het kerkhof gereedgekomen. Michel Zuurbier heeft dit vakkundig gemaakt. Nic & Siem Buter hadden al ledige buizen gegraven naar de diverse punten. Dat is een grote klus geweest. De elektricien heeft de bedrading erdoorheen getrokken en de aansluitingen gemaakt.

Er zitten twee stekkerdozen onder het bankje gemonteerd. Direct om de hoek van het kerkhof en andere zijde (hoek t.o. de handbalkleedkamers zit ook een stekkerdoos voor stroom.)

Er is daar in die hoek ook een lantaarn geplaatst met een bewegingsschakelaar op de verlichting die schijnt op het caminopaadje.  Piet de Goede maakt nog een geluid aansluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *