Er is meer dan………………..

2020, een woelige tijd is geweest, een woelige tijd is nog gaande en een nog woeliger tijd zal er misschien nog aanbreken. Gaan we breken met het verleden en beseffen we dat een rustiger leven en een radicale aandacht voor het klimaat in ieders belang is of pakken we gauw weer onze oude gewoontes van over- consumptie en het vernietigen van de aarde weer op.

Spannend deze vraag, genoeg stof om over na te denken.

De parochieraad heeft zich beziggehouden met de vraag ‘Hoe organiseren we ‘Kerk Zijn’ in deze covid-19 periode en de ideeën heeft u in de afgelopen contacten kunnen lezen. Afgelopen zondag was er weer een mooie viering te zien via live-stream. Deze viering is nog terug te zien op you tube en op de site van de heilig Hart parochie.

Het is jammer dat de vieringen nog niet opgeluisterd kunnen worden door onze geweldige koren die ook zelf dolgraag weer aan de slag zouden willen. Mocht je zelf zin hebben om te gaan zingen dan is dit misschien de ultieme gelegenheid om je aan te sluiten bij een van onze koren. Je bent Welkom!

Het zou fijn zijn als de vieringen weer op een  ‘normale manier’ zouden mogen, maar we hebben vertrouwen in de toekomst.

Verder heeft de parochie raad een Parochieplan 2020-2024 opgesteld. Na een dag brainstormen begin februari o.l.v. Ber Leuring is er een praktisch plan ontstaan en afgelopen zaterdagochtend (de covid-19 periode heeft natuurlijk voor vertraging gezorgd) is het plan vastgesteld. De komende tijd gaat u er vast meer over horen.

De parochieraad bruist van enthousiasme en dat zouden ze graag op u als kerkganger maar ook op u die de kerk een beetje vergeten is, willen overbrengen.

De kerkdeur staat wijd open. Er is meer dan …………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *