Een woord van dank

Op de tweede kerstdag stond een groot éénmalig mannenkoor aangevuld met dames uit jongerengroepen.  Dit is een jaarlijkse traditie.

We zijn dankbaar voor de medewerking en vooral met de zangkwaliteiten waar zij ons mee hebben verblijd. Het gelegenheidskoor heeft iets heel moois neergezet. Anneke Breukel beheerst de kunst om het tot een homogeen koor te maken, mede ook dankzij de muzikale begeleiding van Atie Plak.

De mensen in de kerk genoten van het koor, van pastoor Ignas Tilma en de dames die uitmuntend de lectrice taak op zich namen.

Een liturgie die klopte en daarmee uitblonk in schoonheid.

We vierden met alle generaties in de ontmoeting rond het kwetsbare kerstkindje en stonden samen in de grote christelijke traditie.

Een speciale dank gaat uit naar Hans Schipper die op alle repetitieavonden heeft gezorgd voor warme chocolademelk, kerstkransje en ook de warme gluhwein .

Op tweede kerstdag een kerk vol en een groot koor voorzien van de warme drankjes is een opgave die Hans met verve heeft volbracht. Piet de Goede nam de kosten op zich. Ook veel dank !

We hoorden mannen zeggen ‘dit kunnen we elke maand wel doen met zo’n koor. Het is overbodig te zeggen dat het onze zegen heeft. J

De organisatie van Deo Vacare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *