Alpha in een oogopslag.

Heb je een minuutje? Dan vertellen we je graag supersnel wat alpha is! Alpha is een serie bijeenkomsten in Heerhugowaard de Noord waarin je samen met anderen het christelijke geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijke geloof en de kleine groep. Van ‘wie is Jesus?’ tot ‘bidden: waarom en hoe?’ Je ontdekt op een laagdrempelige manier de basis van het geloof. Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om daar te praten over het onderwerp. En echt, geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én sowieso een goede tijd hebt.

Alpha duurt ongeveer 8 weken waarbij er 1 keer in de week wordt samen gekomen en zal worden afgesloten met een zaterdag middag en avond waar er naast het behandelen van verschillende onderwerpen, zeker tijd is voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

De avonden zullen plaatsvinden vanaf 30 januari 8 weken lang elke dinsdag avond van 19:00 tot 21:30. Kan je een keertje niet komen? Niet erg! Weet je iemand in het midden van de Alpha die ook op zoek is naar meer en bij de groep wilt? Nodig hem uit! En mocht je nou denken na 1 of meerdere avonden dat het toch niet is wat je zoekt, geen probleem, je zit nergens aan vast!

Ben je 18 jaar of ouder en benieuwd wat Alpha jou te bieden heeft? Meld je dan aan via het onderstaand e-mailadres of makkelijker nog, druk op de knop ‘aanmelden’ vul het formulier in.

Goed om te vermelden. De kosten voor de avonden zijn € 0,- De avonden vinden plaats in de Pastorie en Alpha is voor iedereen, van jong tot oud!