Virgiel op bezoek bij de Jeugdvierdaagse

Afgelopen vrijdagavond hebben 3 leden van onze jongerengroep Sanctus Virgilius een presentatie gegeven voor de Jeugdvierdaagse! Een groep van zo’n 25 kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal en de activiteiten van onze groep. En wat was het ook gezellig!

Wij vertelden over het ontstaan van Sanctus Virgilius en hoe een avond bij ons eruit ziet. En dit ging natuurlijk gepaard met het inleveren van de mobiele telefoons en het 30 seconden stil zijn, iets waar de kinderen even aan moesten wennen maar wat achteraf bijdroeg aan een leuke avond. We hebben hen filmpjes laten zien van ons bierproject en verteld over de mooie dingen die wij (mede daarmee) al bereikt hebben. Denk hierbij aan een deel van de Camino de Santiago lopen, een weekend in het klooster, naar de Wereldjongerendagen in Panama en al onze fantastische gastsprekers! We hebben zelfs ons heerlijke bier met z’n allen gedeeld om te laten zien hoe belangrijk delen met elkaar is! (Natuurlijk was dit een speciale 0,0% uitvoering van ons Virgilius Blond).

Wij hopen dat wij met onze presentatie een beetje hebben kunnen inspireren en duidelijk hebben kunnen maken dat het mooie dat wij hebben, ook mogelijk is voor de opkomende generaties. Want de jeugd heeft de toekomst! 

In ieder geval is er zeer genoten en is er weer een beetje ‘Virgiel’ teruggebracht naar de gemeenschap. Mochten jullie nog vragen hebben over onze groep, ons doel en de opkomende projecten waar wij aan werken, aarzel dan niet om ons even een berichtje te sturen. Vinden wij alleen maar gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *