Update BUVAD-project

Hallo allemaal!

Hierbij even een update van ons BUVAD-project. Helaas is het door het coronavirus niet mogelijk om 24 april as. naar Oeganda te reizen en daar ons avontuur voort te zetten. Dit is voor ieder van ons een grote teleurstelling, maar voor nu telt alleen: Gezondheid voorop!

Er is contact geweest met het project in Oeganda en de organisatie in Nederland (ons tussenpersoon) en het is voor hun geen probleem om het project en de reis voor nu te annuleren en een andere datum in te plannen. Aangezien het coronavirus zich langzaam ook in Oeganda begint te verspreiden weten wij nog niet wanneer wij nu heen gaan. Het moet natuurlijk wel veilig zijn voor beide partijen. Als het coronavirus iets meer onder controle is zullen wij met de groep een nieuwe datum plannen. Hierover hoort u dan natuurlijk meer!

Wij willen iedereen bedanken die ons hebben gesponsord, iedereen die geholpen heeft met het bedenken van ideeën en natuurlijk ook geholpen heeft met het uitvoeren van de ideeën! Het is erg bijzonder om te zien dat zo veel mensen ons hierin steunen dus ontzettend bedankt voor dat!

Iedereen heel veel succes in deze periode! Stay strong together & tot na deze coronaperiode!

Veel liefs,

De jongeren van BUVAD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *