Meimaand Mariamaand > Mariakapellen fietstocht

Ter afsluiting van de Mariamaand organiseert de Focusgroep “Vijfhoek” op zondag 29 mei een Mariakapellen fietstocht. De tocht start om 12:30 uur vanuit de aan Maria gewijde kerk “Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen”, Paadje 24 te Nieuwe Niedorp. Na de wegzending door een van onze pastores fietsen we langs de H. Martinuskerk in ’t Veld, de H. Wulframkerk in Waarland, de Heilige Familie kerk in ’t Kruis en de Heilig Hart kerk in De Noord weer terug naar Nieuwe Niedorp.

De totale afstand bedraagt ongeveer 37 km. De fietsroute krijgt u bij vertrek vanuit Nieuwe Niedorp. Aan hand van een gedicht van Piet Middelaar kunt u in elke kapel even stil staan bij Maria. Met alle hectiek om ons heen een kort moment van rust en bezinning, even stille tijd geven aan jezelf, een kaarsje
branden bij Maria…

In de kerken zal drinkwater beschikbaar zijn om uw waterflesje weer te vullen. De tocht kunt u natuurlijk ook met de auto, motorfiets of bromfiets doen, u moet dan wel naar eigen inzicht een route bedenken.
In Nieuwe Niedorp is naast de kerk en op de P&R tegenover het restaurant “Red Chilli” voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Dus beste mensen zet in uw agenda:
Mariakapellen Fietstocht, Zondag 29 mei, vertrek 12:30 uur,
Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen Kerk,
Paadje 24,
1733NE, Nieuwe Niedorp

We hopen dat u, dat jij ook komt. Tot ziens op zondag 29 mei!!!!
Hans van Eck,
Namens de Focusgroep “Vijfhoek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *