Live Stream: Hoogfeest van Pinksteren zondag 23 mei

Helaas is nog steeds niet mogelijk om ‘gewoon’ naar de kerk te gaan. Slechts 30 personen kunnen worden uitgenodigd.

Maar er is een redelijk alternatief. U kunt de viering volgen d.m.v. een Live Stream te vinden op www.heilighartdenoord.nl op zondag 23 mei om 10.00 uur.

Het kan best zijn dat het voor veel mensen moeilijk is om dit te regelen. Als u op dinsdag- of donderdagochtend een belletje naar de pastorie pleegt, dan wordt er een afspraak gemaakt om dit te regelen.

Donderdag 6 mei was er een livestream van een Viering van Meeleven. Dit was pas de tweede keer met onze nieuwe apparatuur geschonken door door Edwin Groen. Dankzij de techneuten Richard de Vos, Bob Kool en Kees Korver, die veel tijd in het goed functioneren van de installatie steken, wordt het iedere keer perfekter. Deze keer was er alleen in het begin een probleempje met het geluid, maar dat werd snel verholpen. U kunt de uitzending nog terugkijken op heilighartdenoord of op you tube. Voor een uitzending starten we altijd 10 minuten van te voren met streamen zodat u dan uw computer (of telefoon) aan kunt zetten. Voor terugkijken is het daarom verstandig om eerst even 10 minuten ‘door te spoelen’.

In de nieuwe Samen Kerk, die gratis achterin de kerk ligt, staat veel informatie over het ‘Livestreamen’, (en trouwens ook over Maria).

We zoeken nog enkele enthousiastelingen die ons komen versterken. Per keer heb je 2 personen nodig, dus als de groep wat groter is, dan is de ‘belasting’ wat minder. Even een belletje naar Gea Klercq (072-5715265) of Jos Mooij (072-5710193) en die brengen je dan wel in contact met de werkgroep. Het is dankbaar werk!

Werkgroep streaming: Richard, Bob, Ruud, Cees, Piet en Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *