Live Stream: 24 maart om 9.30 uur: Palmpasen

Klik hier voor een link naar de Palmpasen viering van 24 maart.

U bent natuurlijk uitgenodigd naar de kerk te komen, maar er is een redelijk alternatief. U kunt de viering volgen d.m.v. een Live Stream te vinden op www.heilighartdenoord.nl

Weet je nog van vroeger……. Ik denk dat we binnenkort in termen gaan praten van voor corona en na corona. Met dien verstande dat corona niet zal verdwijnen. Zo was er ooit, voor corona, het vaste begrip van de derde zondag in onze kerk. Het centrale thema was ‘Samen Kerk, Samen Sterk’. De viering werd vaak opgeluisterd met een gastkoor of soms was er iets anders speciaals. Mensen die niet vaak naar
de kerk gingen, gingen dan op die derde zondag zodat er vaak meer dan 150 mensen in de kerk zaten. Wat dat betreft hebben we nu met een vervelende tijd te maken gehad, maar we hopen dat weer meer mensen op zondag de weg naar de kerk weten te vinden. Dit verhoogt het gemeenschapsgevoel. Na elke viering is er altijd koffie, dus tijd voor een sociaal praatje.

We zoeken nog enkele enthousiastelingen die ons komen versterken. Per keer heb je 3 personen nodig, dus als de groep wat groter is, dan is de ‘belasting’ wat minder. Even een belletje naar Jos Mooij (072-5710193) en dan praten we wel wat door. Het is dankbaar, maar ook interessant werk!

Tip: 10 minuten voor aanvang van de viering gaan we al ‘on air’ zodat de mensen thuis weten dat ze goed zitten, maar wil je terugkijken, dan moet je de eerste 10 minuten even doorspoelen.

Werkgroep streaming: Richard, Bob, Ruud, Gerben, Cees, Piet, Marco en Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *