Deo Vacare

We lezen dat de stuurgroep van Deo Vacare ook met elkaar hebben overlegd wat de recente maatregelen voor ons betekenen en we zijn op het volgende uitgekomen.

Wij zijn een groep en volgens de huidige regels vallen wij onder de groepsgrootte van max 30 mensen. We zouden dus bij elkaar kunnen blijven komen. De kernboodschap van dinsdagavond was echter om het aantal contacten voorlopig zoveel mogelijk te beperken dus als we reageren naar de geest van de maatregelen, dan moeten we ons programma weer stil leggen. We hebben unaniem besloten voor het laatste dus helaas, alles is weer afgelast.

Bij dit besluit telt mee dat we inmiddels al twee keer bij elkaar zijn geweest en daarbij hebben gemerkt dat vrijwel iedereen er was, tenzij om heel dringende redenen. En dat de wens om door te gaan heel groot was. Dat was heel fijn om te merken, dat de geest van de groep goed en sterk is. Wat ons betreft kunnen we ons daarom wel een pauze tot begin volgend jaar veroorloven. Deo Vacare overleeft dat goed. We houden elkaar vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *